5/1 Torsdag

Fy vad seg jag har blivit på att skriva i bloggen, har inte riktigt suget/kännslan för det längre.

Men vi kan ju börja att skriva lite om nyår som vi tillbringade nere i Götet med Mattias bröder samt respektive. Vi stod för förätten som bestod utav löjromstoast, den var verkligen uppskattad! Till vamrätt blev det varmröktlax och den andra varrätten bestod utav kyckligtspett och typ liba bröd, efterätt blev tårta då både jag och Mattias äldsta storebrors sambo fyllt år. :)
Men de bästa med att fira nyår i gbg var nog fyrverkerierna, herre min skapare och hans moster. Det lösupp himmeln i lite över en timme tror jag. Och då va detta ifrån kvart i tolv till kvart i ett. Innan de så smälldes det fyrverkerier lite här och var hela tiden. Vid 17 tiden så smällde dom GP fyrverkerierna vi gick 2,5km för att se detta men de va så disigt så vi såg enbart när det var på väg ner. De gör inget nu fick vi ju en promenad på 1 mil innan all sprit. :)

Min förkylning sitter fortfarande i men enligt doktorn så är jag frisk, det finns inget virus i mig iallafall. SÅ jag tänkte dra på mig löpar skorna i morgon och ta mig en runda. känner att det VERKLIGEN är behövligt för att inet känns mig mer uppsvälld än vad jag känner mig nu efter all julnat och alcohol som gått i korppen de senaste veckorna. :)

Saknar min familj nere i småland också, hoppas verkligen på att få se dom snart!!

<3

RSS 2.0